O nama

Marinada d.o.o., je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, otkup, skladištenje, pakiranje i prodaju svježeg i prerađenoga voća i povrća.

Marinada d.o.o. jedna je od vodećih regionalnih kompanija u poslovanju s voćem i povrćem, kako svježim, tako i prerađenim.

Kontinuiranim ulaganjem u edukaciju zaposlenika i nove tehnologije te investicijama u kapacitete za proizvodnju, pakiranje, sortiranje i skladištenje, tvrtka osigurava i konstantno jača svoju tržišnu poziciju.

Marinada ima implementiran međunarodni prehrambeni standard IFS – FOOD V6 kao dokaz kvalitete i sigurnosti svojih proizvoda, te HALAL i KOSHER certifikat.

                       

Sjedište tvrtke je u Slatini, gdje se nalazi jedan od najmodernijih proizvodnih pogona za pasterizirano voće i povrće u regiji. Centri za otkup voća i povrća nalaze se u Donjem Miholjcu, Lozanu pokraj Virovitice, Varaždinu i Opuzenu, a ured prodaje u Zagrebu.

Proizvodni pogon Slatina

Proizvodni pogon smješten u Slatini jedan je od najmodernijih ove vrste u regiji. Godišnje preradi oko 20 tisuća tona raznog voća i povrća. Proizvodi koji nastaju u ovom proizvodnom pogonu mogu se podijeliti u tri grupe: kiseli, slatki i HoReCa program.

Otkupni centar DONJI MIHOLJAC

Otkupni centar Donji Miholjac specijaliziran je za prijem različitog voća i povrća, osobito mrkve. Površine je 10 000 kvadratnih metara i 9600 kubičnih metara kondicioniranog prostora.

Otkupni centar LOZAN

Otkupni centar Lozan s 2200 kvadratnih metara površine i 1000 kubičnih metara kondicioniranog prostora namijenjen je prijemu raznog voća i povrća, no s osobitim naglaskom na paprike i rajčicu.

Otkupni centar OPUZEN

Otkupni centar Opuzen opremljen je za prijem i pripremu različitih vrsta voća i povrća. Prostire se na 11 000 kvadratnih metara, od kojih je 6000 kubičnih metara kondicioniranog prostora, te je opremljen najmodernijim kalibratorom za mandarine kapaciteta 35 tona u satu.

Otkupni centar VARAŽDIN

Otkupni centar Varaždin bavi se organizacijom proizvodnje i otkupa gomoljastog, lukovičastog i lisnatog povrća. Godišnje otkupi oko 12 tisuća tona sirovine. Najvažniji su proizvodi luk, mrkva, krumpir i zelenje za koje postoje svi potrebni skladišni, pakirni i proizvodni kapaciteti. U sklopu centra nalazi se i plastenik površine 1 ha opremljen najsuvremenijom tehnologijom za uzgoj sitnolisne salate.