Pasterizirano voće i povrće

Prerađeno, odnosno pasterizirano voće i povrće, proizvodi se u najmodernijem proizvodnom pogonu u regiji koji godišnje preradi oko 20 tisuća tona voća i povrća. Asortiman pasteriziranih proizvoda podijeljen je u tri proizvodna programa: slatki (džemovi, voćni namazi, pekmez i kompoti) kiseli (krastavci, cikla, feferon, ajvar i miješana salata) i HoReCa program.

Većina proizvodnje plasira se pod privatnim markama trgovačkih lanaca.

Grupe proizvoda

  • Ajvar
    Ajvar
  • Cikla
    Cikla
  • Feferoni
    Feferoni
  • Krastavci
    Krastavci
  • Miješana salata
    Miješana salata
  • Paprika
    Paprika
  • Džem
    Džem
  • Džem s komadićima voća
    Džem s komadićima voća
  • Kompot šljiva
    Kompot šljiva
  • Kompot višnja
    Kompot višnja
  • Pekmez
    Pekmez
  • Pekarski nadjevi i punila
    Pekarski nadjevi i punila
  • Voćni namazi
    Voćni namazi